Smykkeutstilling - Prosessen

For tre uker siden fikk vi en oppgave om å lage en smykkeutstillig. Smykkene vi skulle bruke i utstillingen måtte vi ta med selv. Hva vi ville gjøre valgte vi selv, tema, målgruppen, materialer osv.

Jeg valgte vinter tema, det var ikke planlagt fordi først skulle jeg ta en skog til bakgrunn med en gammel trestubbe og ha smykkene på. Men så fant jeg ikke en fin trestubbe og bruke, så da valgte jeg og bruke en stein. SIden det ble en stein så tenkte jeg og bruke ett snøfjell i bakgrunnen, jeg testet det ut men bakgrunnen tok for mye blikkfang fra smykkene.

 I mellomtiden så jeg på øredobbene jeg skulle stille ut og tenkte de minnet litt om snøkrystaller, så da fant jeg ett bilde av snøkrystaller og brukte det! Det passet perfekt, det var veldig mye svart på bilde, så da tok det ikke for mye blikkfang heller. Etter det prøvde jeg ut litt forskjellige steiner helt til jeg fant den rette, så tok det lang lang tid og finne ut hvilken smykker jeg ville bruke og hvor jeg ville plassere dem. Men til slutt valgte jeg en klokke med sirkler i, og tre parr øredobber med sirkelformer i. Så da gikk sirklene igjen i hverandre, og i utstillingsboksen. Etter det fant jeg noe falsk snø som kunne ligge på bakken i utstillingen og da ble det perfekt vinterstemning!

Under denne prossessen har jeg lært mye mer om hvordan man skaper rom og dybde i en utstilling,og jeg har lært hva man skal gjøre for og skape blikkfang til de riktige tingene. Jeg var ikke helt fornøyd med utstillingen, fordi den ble litt skeiv. Så jeg skulle gjerne hatt litt mer tid på og gjøre det enda bedre! :-)

 


Nok og velge mellom.


Denne sirkelen slapp jeg og lage for jeg fant den ferdig på papir rommet!


Jeg brukte en plate som er laget av papp med skumm inni, når du skjærer i den kan du forme den til en bue.


Slik blir den, så dette ble veggen til utstillingen min.


Utstillings boksen.


Bakgrunnen jeg valgte. Her prøvde jeg forkjellige steiner.


Så prøvde jeg dette stoffet til snø, før jeg visste om at vi hadde den falske snøen.


Jeg hadde en liten rest av veggen jeg hadde skjært ut, denne biten passet faktisk veldig bra på siden av utstillingen.


Så stakk jeg i noen nåler på toppet av utstillingen, fordi jeg skulle henge på gøtt som holdt øredobbene oppe.


Sånn ble det med gøtt, litt stygt med limen der, men det måtte gjøres for at øredobbene hang rett vei fram.


Det ene øredobb parret stakk jeg inn i veggen bak, og det andre hang jeg i gøttet.


Så fant jeg denne skjønne falske snøen!


Snøen passet perkfekt på bakken, jeg la de siste ørebobbene framst i utstillingen for og skape mer rom.


Til slutt valgte jeg denne steinen, men en klokke på som minnet litt om ett armbånd.Så slik ble utstilling seenes ut til slutt etter mangen forskjellige valg!

Hva syntes dere?

-Elina  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- Elina

- Elina

17, Bergen

Jeg er en trivelig jente på 17 år som går på Interiør og Utstillingsdesign vg2. Jeg blogger om prosesser i prosjekter på skolen, interiør og ellers andre ting som interesserer meg innen interiør og design. Kopiering av mine bilder uten tillatelse blir politianmeldt.

Kategorier

Arkiv

hits